• Commerciële commissie

  Het onderhoud van de velden, de kleedkamers, de kantine, de aanschaf van goede materialen, de vele ballen die we elk jaar nodig hebben… er is jaarlijks veel geld nodig om al onze leden van het voetbal te laten genieten!

  Als commerciële commissie proberen wij de vereniging hierin zo goed mogelijk te ondersteunen. Dat doen we op een hele simpele manier: door zoveel mogelijk geld binnen te halen.

  Ons streven is daarbij altijd dat een sponsoring geen gift wordt: wij proberen door middel van goede samenwerking en met leuke, ludieke ideeën ervoor te zorgen dat elk bedrijf op zijn minst zijn geïnvesteerde sponsorbedrag weer terugverdient door nieuwe opdrachten, in- of verkoop of extra naamsbekendheid.

  Er zijn een heleboel sponsormogelijkheden. Van een reclamebord en wedstrijdsponsoring tot sponsoring op het grote led-scorebord op Veld 1. Van een ludieke sticker op de wc-deur tot sponsoring van tenues. Alles kan! Een overzicht van de verschillende mogelijkheden vind je in de sponsorbrochure.

  Heb je een ander leuk plan? Of wil je dat we met je meedenken over een creatieve sponsoring? Laat het ons weten via een berichtje naar een van de commissieleden, of door een mailtje naar cc@vvdalen.nl

  We spreken je graag!

  Namens de commerciële commissie,

   

  Tijmen Venhorst (voorzitter)

  Roy Renkema

  Edwin Knol

  Ans Hoiting

  Annelies Ludwig

   
rfwbs-slide