• Eerste overwinning voor JO8-2

  21 sep 2023
 • Afgelopen zaterdag 16 september was er een thuiswedstrijd voor JO8-2 tegen de leeftijdsgenoten uit Elim. Waar Dalen de eerste twee wedstrijden van dit seizoen twee fikse nederlagen te verwerken had gekregen, was dat bij Elim niet anders. Dat was bij het begin van het duel hoopgevend voor beide ploegen om er een gelijkopgaande wedstrijd van te maken.

  Na een goede warming-up gingen beide ploegen enthousiast van start. Na kansen over en weer kwam Dalen op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt van Elim. Al snel wist Noud naar voorbereidend werk van Ynthe de score te verdubbelen. Vlak voor de rust wist Elim de aansluitingstreffer te maken en zat zo weer volledig in de wedstrijd.

  Na de rust zette Dalen nog een tandje bij en werd het verzet langzaam gebroken. Mees werd door steekpasses van zijn teamgenoten meerdere keren vrij voor de keeper gezet en wist maar liefst vijf keer te scoren. Tussendoor werd er nog een tegengoal geïncasseerd wat een prachtige 7-2 einduitslag op het scorebord bracht.

  Zo was de eerste overwinning van het seizoen een feit en kunnen de spelers en toeschouwers terugkijken op een heerlijke voetbalmorgen in Dalen!

  Verslag en foto's door Hans IJken.

rfwbs-slide