• Eerste winst voor JO 12-1

  18 nov 2023
 • JO 12-1 heeft de eerste winst van dit seizoen te pakken. In eigen huis werd het 7-1 tegen DZOH JO 12-1. Door deze winst staat de ploeg op een vijfde plek.

  Kledingtas
  Het duurde even voordat de wedstrijd kon beginnen. DZOH was de kledingtas vergeten en moest terug naar Emmen. Een half uur later dan gepland kon de wedstrijd dan toch van start. De extra warming-up tijd legde SJO Dalen-DSC geen windeieren. Al vrij vlot kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. In de eerste helft domineerde het team met goed samenspel en uitstekend keeperswerk. Beide ploegen gingen met een 3-0 ruststand naar de ranja in de kleedkamers.

  Glimlach
  Aan het begin van de tweede helft kwam er een dipje in het spel van SJO Dalen-DSC. Dit resulteerde in een doelpunt van DZOH. De thuisploeg pakte daarna de draad weer op en kwam op een 4-1 voorsprong. Het team speelde de wedstrijd gecontroleerd uit, scoorde nog drie keer, waardoor er een eindstand van 7-1 op de borden stond. De jongens en meiden verlieten met een grote glimlach het veld! 

rfwbs-slide