• Fel Staphorst te sterk voor incompleet JO15-1

    11 sep 2023
  • JO15-1 vertrok afgelopen zaterdagochtend van een zonnig Dalen naar een mistig sportpark 'Het Noorderslag' in Staphorst, waar zodra het veld betreden werd de zon fel begon te schijnen. Een felle wedstrijd tegen Staphorst JO15-1 volgde, waarbij het zonnetje helaas niet voor het Daler team leek te schijnen.

    Met drie geblesseerde Daler spelers bleek het team uit Staphorst veel sterker, wat na vijf minuten speeltijd al resulteerde in een stand van 2-0. Dalen wist daarna een foutje van Staphorst te benutten om te scoren en wist de stand op 2-1 te krijgen. Staphorst reageerde wederom fel en scoorde daarna vlot nogmaals, waardoor er met een stand van 3-1 de rust in werd gegaan. Ook de tweede helft viel Dalen zwaar door het gebrek aan wisselspelers en nog twee tegendoelpunten. De eindstand kwam uit op 5-1... helaas een verdiend verlies.

    Deze week wordt er weer hard getraind voor een beter resultaat op zaterdag 16 september: een thuiswedstrijd tegen Drenthina JO15.

    Hieronder zie je een paar wedstrijdfoto's door Dianne Zandbergen. Meer foto's van deze wedstrijd zijn te zien in de fotogalerij.

rfwbs-slide