• Het seizoen is begonnen voor MO17-1

  3 sep 2023
 • In verband met de korte voorbereiding om verschillende redenen hadden de meiden van MO17-1 nog maar één training in de benen. Vanwege de smalle selectie, spelen ze 9x9 (een regel die vorig jaar door de KNVB is ingevoerd).

  "We waren erg blij dat Felien en Laura van JO13-1 mee wilden doen, zodat we twee wissels hadden. We speelden tegen het sterke Pesse/Wijster MO17-1 die goed op elkaar ingespeeld waren. De eerst vijftien minuten kreeg Dalen de betere kansen, maar helaas stond de keeper steeds in de weg. Pesse/Wijster kreeg ongeveer vier kansen in de eerste helft en met de rust was de stand 0-3.

  In de rust werd alles nog even rustig doorgenomen en besproken wat de oorzaak was. Vol goede moed gingen we er de tweede helft weer tegenaan. De eindstand na 80 minuten was helaas 0-10. Pesse/Wijster MO17-1 was een maatje te groot.

  Komende week zullen we tijdens de trainingen de zaken oppakken waar het nodig is."

  MO17-1 zoekt nog enthousiaste meiden die gezellig mee willen voetballen! Lijkt het jou leuk om een keertje mee te trainen? Je bent van harte welkom op de dinsdag- of donderdagavond om 19.15 uur.

  Hieronder zie je een paar foto's van de wedstrijd door Dianne Zandbergen. Meer foto's zijn te zien in de fotogalerij.

rfwbs-slide