• JO 12-1 boekt progressie ondanks verlies

    10 sep 2023
  • Voor het eerst sinds lange tijd heeft SJO Dalen-DSC weer een JO-12 team. Net als bij JO-11 wordt bij JO-12 op een half veld 8 tegen 8 gespeeld. De jongens en meiden van JO 12-1 zijn tien of elf jaar. Ze namen het afgelopen zaterdag op tegen Drenthina JO 12-1. Ondanks dat SJO Dalen-DSC op een 1-0 voorsprong kwam en progressie liet zien ten opzichte van de week ervoor, verloor het team uiteindelijk met 1-6.

    Het was de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen voor het team van SJO Dalen-DSC en de allereerste thuiswedstrijd ooit voor Emmelie en Marit. Deze meiden zijn aan het einde van vorig seizoen met voetballen begonnen. De rest van het team bestaat uit Bart, Corné, Jan, Mark, Ruben, Saar, Sam en Sil.

    Zoals gezegd vertrok SJO Dalen-DSC goed uit de startblokken. Na een mooie aanval viel het eerste doelpunt voor de thuisspelende ploeg. Het team speelde goed, creëerde kansen en de keeper had uitstekende reddingen. Maar ook Drenthina stond aan. De ploeg uit Emmen maakte zes doelpunten en nam de overwinning mee naar huis.

    Maaike Westerhof heeft foto’s van de wedstrijd gemaakt. Ze zijn te zien in het foto-album.

rfwbs-slide