• JO 15-1 wint van SV Twedo JO 15-1

11 feb 2024
  • Afgelopen zaterdag stond voor JO15-1 de tweede wedstrijd van deze fase op het programma: uit tegen @sv.twedo JO15-1. De eerste wedstrijd van deze fase (tegen DZOH JO15-2) werd een week eerder gewonnen met 2-1.

De opdracht tegen Twedo was dezelfde als tegen DZOH: start direct sterk en zorg dat we met een voorsprong de rust in gaan. Dat bleek een prima strategie! Het eerste doelpunt viel al na enkele minuten en de stand liep voor de rust uit naar 0-3. Een vrije trap direct op het doel van grote afstand verrastte ons en dat bracht de stand bij aanvang van de rust op 1-3.
    Na de rust ging Dalen weer fris van start en werden er een paar fraaie kansen gecreëerd. Doelpunten vielen echter niet en Twedo gaf zeker niet op en bleef vechten.

De tweede helft van de wedstrijd verliep daarna moeizaam voor Dalen en Twedo kwam een aantal keer gevaarlijk voor het doel. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd kwam de beloning voor het harde werken van Twedo en ze scoorden de 2-3.
    In de laatste paar minuten zette Dalen alle zeilen bij om de drie punten mee naar huis te nemen en die inzet werd beloond. Eindstand 2-3.

Er kan nu genoten worden van de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 2 maart staat de volgende wedstrijd gepland: thuis tegen Westerbork JO15-1.

Verslag door Harold Soppe en fotografie door Freddy Weering. Meer foto's van deze wedstrijd zijn te zien in de fotogalerij op de website.
rfwbs-slide