• JO 19-1 wint met 3-2

  15 nov 2023
 • Zaterdag 11 november, na een aantal vrije zaterdagen, mocht en kon er weer gevoetbald worden! JO19-1 nam het thuis (in de eerste wedstrijd in de tweede fase) op tegen @vvnoordscheschut JO19-1.

  "We gingen goed van start en kregen snel grip op de wedstrijd. Het balbezit was in ons voordeel en het duurde dan ook niet lang voordat de eerste kansen gecreëerd werden. Na 20 minuten spelen was het Milan Brand die de score opende. Een voorzet vanaf rechts van Yort Esschendal werd door Milan bij de eerste paal binnengekopt. Tristan De Bakker maakte de 2-0 en schoot niet veel later op aangeven van Julian Lunenborg de 3-0 binnen. Daarmee komt Tristan op gelijke hoogte met Steven Meijer die tot zaterdag de enige was met zeven goals.

  Waar wij dachten aan een 'gemakkelijke' tweede helft, dacht Noordscheschut aan een 'alles of niets' tweede helft... Ze kwamen feller als ons de kleedkamer uit en daar hadden wij het zichtbaar moeilijk mee. Het duurde dan ook niet lang of de 3-1 viel binnen. We kwamen er een aantal keer goed uit, maar wisten niet te scoren. Uit een vrije bal net buiten de zestien scoorde de gasten de 3-2. De tweede vrije bal van deze speler op vrijwel dezelfde plek ging er onderkant lat gelukkig niet in... Eindstand: 3-2.

  Aanstaande zaterdag staat de derby tegen Raptim JO19-1 op het programma. We spelen om 14:30u in Coevorden."

  Verslag door Stefan Hemmen. Wedstrijdfoto's zijn gemaakt door Dianne Zandbergen en zijn te zien in de fotogalerij.
rfwbs-slide