• JO 9-2 wint met 22-1 van Raptim

    1 okt 2023
  • Voorbereiding is alles dus op donderdagavond kwam om 19.41 uur het volgende bericht van de leider in de groepsapp: ‘Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Raptim op het programma. Graag om 8.20 uur in de kleedkamer!’. Twaalf uur later gevolgd door: ‘Iedereen heeft zijn/haar tenue natuurlijk thuis (noot van de redactie: van de fotoshoot) dus graag 8.30 uur in de kleedkamer.’ Goed nieuws! JO 9-2 kon tien minuten langer slapen. Om stipt 8.30 uur stond iedereen aangekleed paraat in de kleedkamer.

    Iets minder stipt ging het met de spelleider. De ingedeelde spelleider had namelijk een dubbelfunctie en was leider bij JO 11-2. Het toont in de ‘Week van de scheidsrechter’ nog maar weer eens aan hoe multi-inzetbaar en flexibel onze spelleiders zijn. Gelukkig was Erik Bulle bereid om deze spelleidersdienst over te nemen. Als dank kreeg hij, net als alle andere spelleiders en scheidsrechters dit weekend, een presentje!

    Teams stonden klaar, spelleider stond klaar; tijd om te beginnen! SJO Dalen-DSC liet er geen gras over groeien. Het publiek had nog niet met de ogen geknipperd of het eerste doelpunt was al gemaakt. En dat was ook het beeld van de hele wedstrijd. Er werd goed druk gezet naar voren wat resulteerde in veel doelpunten. Met uitzondering van de keeper konden alle kinderen een keer in de spits spelen (‘mag ik een keer in de spits’ is doorgaans een veelgestelde vraag tijdens de wedstrijden). En gelukkig lukte het ook Raptim om te scoren. Dit leverde applaus op van zowel het thuis- als uitpubliek. Een sportieve wedstrijd en de jongens en meiden gingen dan ook tevreden naar de kleedkamer.  

    Kijk voor foto's van deze wedstrijd (gemaakt door Dianne Zandbergen) in de fotogalerij. 

rfwbs-slide