• JO15-1 gaat fel van start

  22 sep 2023
 • Met een aantal geblesseerden vorig week was JO15-1 afgelopen zaterdag weer als compleet team aanwezig op het 't Grootveld. De wedstrijd SJO Dalen/DSC JO15-1 - Drenthina JO15-1 stond op het programma.

  Trainer Niels Koert gaf de spelers voorafgaand aan de wedstrijd een duidelijke opdracht mee: vanaf het begin fel van start gaan en houd dat de hele wedstrijd vol! Die opdracht was niet aan dovemansoren gericht, want Dalen scoorde al in de eerste vijf minuten met een fraaie kopbal. Daarna deden zich nog enkele kansen voor, die helaas niet werden benut.

  Halverwege de eerste helft krijgt Drenthina een penalty en zorgt daarmee voor gelijkspel... om even later wederom te scoren en Dalen op achterstand te zetten. Dat liet Dalen zich niet op de kop zitten en het team zette zich weer schrap... met resultaat, want de gelijkmaker werd gemaakt en zo ging de wedstrijd met een stand van 2-2 de rust in.

  Na instructies in de rust kreeg Dalen weer de overhand, maar van scoren kwam het nog niet... maar een wissel aan het eind van de tweede helft leidde toch tot dat zeer gewenste doelpunt, waarmee de winst werd vastgelegd: eindstand 3-2, dik verdiend en het geeft goede moed voor de komende wedstrijden!

  Morgen, zaterdag 23 september, speelt JO15-1 wederom een thuiswedstrijd en staan de spelers om 14.30 uur op veld 4 start klaar om de strijd aan te gaan tegen team JO15-1 van FC Ommen.

  De wedstrijdfoto's, gemaakt door Dianne Zandbergen, zijn komende week te vinden in de fotogalerij.

rfwbs-slide