• JO15-1 verliest pittige derby

  8 sep 2023
 • De wedstrijd ging rustig van start, totdat er twee tegendoelpunten vielen. Dit maakte dat Dalen een tandje bijzette en met resultaat: er kwamen veel mogelijkheden om te scoren. Helaas bleef de stand toch nog lange tijd op 0-2 staan. Totdat Dalen uiteindelijk wist te scoren...  twee keer... maar FC Coevorden scoorde deed dat ook en daardoor ging Dalen met 2-4 de rust in.

  Een peptalk in de rust zorgde voor hernieuwd vertrouwen en weer terug op het veld leek Dalen in de  tweede helft de overhand te krijgen. Veel kansen waren er weer en één doelpunt werd gemaakt, wat  zorgde dat een stand van 3-4 halverwege de tweede helft.

  Een rode kaart vanwege hands aan de kant van Dalen maakte echter dat de wedstrijd totaal de andere kant op gaat en helaas kon het thuisteam niet voorkomen dat ze het veld met de eindstand van 3-8 moesten verlaten. 

  "Helaas, maar JO15-1 heeft laten zien dat er genoeg potentie in zit om de volgende wedstrijd met vertrouwen tegemoet te zien.", aldus leider Harold Soppe. Die volgende volgende wedstrijd staat voor morgenochtend gepland in Staphorst, waar Dalen zal strijden tegen de plaatselijke JO15-1.   

  Hieronder zie je een paar wedstrijdfoto's door Dianne Zandbergen. Meer foto's zijn te zien in de fotogalerij.

rfwbs-slide