• Lid worden?

 • Neem voor vragen omtrent lidmaatschap contact op met: Rolf Ruinemans 06 4114 3178 ledenadministratie@vvdalen.nl

  Aanmelden

  Aanmelden kan via onderstaand digitaal aanmeldformulier. Je wordt doorverwezen naar het aanmeldingsformulier voor vv Dalen op de website van de KNVB.

  Afmelden Opzegging van het lidmaatschap kan alleen uiterlijk vóór 1 juni van ieder jaar en daardoor is voor het gehele seizoen contributie verschuldigd. De ledenadministratie kan uit coulance daar van afwijken door inning eerder stop te zetten. In principe geldt deze regeling alleen bij verhuizing buiten de gemeente Coevorden of langdurige uitschakeling door  gezondheidsproblemen. Alleen afmeldingen die bij de  ledenadministratie worden gedaan, worden in behandeling genomen. Afmelden bij trainer/leider is dus niet voldoende en dan zal je lidmaatschap  dus gewoon door lopen. Afmeldingen (inclusief opgaaf van reden) kunnen gestuurd worden naar ledenadministratie@vvdalen.nl

  Wijzigingen doorgeven

  Wanneer je wijzigingen in je persoonlijke situatie wilt doorgeven, stuur dan een mail naar ledenadministratie@vvdalen.nl met de gewijzigde gegevens.

  Contributie

  Voor een overzicht van de contributie, klik hier

  Overschrijven

  Wil je je aanmelden als voetballer bij v.v. Dalen, maar sta je nog geregistreerd als spelend lid bij een andere vereniging, dan moet je worden overgeschreven.

  In dat geval vul je het aanmeldingsformulier in dat hier boven staat. Vervolgens meld je je af bij de vereniging die je wenst te verlaten. De oude vereniging geeft jou dan je KNVB lidnummer, dat je vervolgens doorgeeft aan de ledenadministratie van v.v. Dalen.

rfwbs-slide