• Sportieve strijd in donker en nat Schoonebeek

  27 nov 2023
 • Na een mooie overwinning van JO8-2 op bezoek bij FC Coevorden in het ganzenweekend (4-8) en daaropvolgend een thuisnederlaag tegen FC Meerdijk (2-6) stond er afgelopen zaterdag de uitwedstrijd bij SVV op het programma. Deze wedstrijd werd echter in goed overleg verplaatst naar de donderdagavond i.v.m. de sinterklaasintocht in Dalen.

  Kolonne auto's
  Zo kwam het dat er donderdagavond een kolonne auto’s naar Schoonebeek afreisde voor een heuse lichtwedstrijd. De weergoden waren ons niet gunstig gezind en zorgden voor wat venijnige buitjes. Dit mocht de complete selectie van JO8-2 echter niet deren en ze trokken vol goede moed ten strijde. Al vroeg in de wedstrijd zette Mees de 0-1 op het scorebord. Echter werd deze achterstand door SVV snel weer gerepareerd. De materiaalman van SVV die het scorebord bediende, maakte er bij de 2-1 van SVV even later 1-2 voor Dalen van. Verwarring alom. Het zette SVV blijkbaar aan het werk, ze kwamen op een 5-1 voorsprong bij rust.

  Ander vaatje
  In de tweede helft tapte JO8-2 uit een ander vaatje en door doelpunten van Max, Ynte en Pepijn kwamen we terug in de wedstrijd. SVV kon er in de tweede helft nog vier doelpunten bijmaken. Daardoor waren de treffers van wederom Ynte en nog tweemaal Mees niet genoeg voor de overwinning. Maar we kunnen terugkijken op een sportieve, gelijkopgaande strijd in een donker en nat Schoonebeek. Veel plezier en inzet op deze avond, daar doet de 9-7 eindstand niks aan af.

  Verslag en foto's door Hans IJken.
rfwbs-slide