• Trainingtenues: tweede afhaalmoment en nieuwe bestelronde

  26 sep 2023
 • Je hebt er misschien al een aantal leden mee zien lopen afgelopen zondag: het nieuwe trainingstenue van vv Dalen! De bestelde tenues waren binnen en konden zondag tussen 12.30 en 13.30 uur opgehaald worden onder de overkapping bij de kantine.

  Afhaalmoment gemist?

  Heb je het afhaalmoment gemist? Geen probleem, want op zaterdag 30 september vindt er van 10.00 tot 11.00 uur een tweede afhaalmoment plaats.

  Betaling met pin

  Houd er rekening mee dat de tenues ter plekke betaald dienen te worden. Dit kan alleen alleen met pin. Een tenue kost 59 euro en voor kindermaten wordt een bedrag van 49 euro gerekend. Heb je voor bedrukking met een naam en rugnummer gekozen, dan betaal je hiervoor 6 euro extra.

  Tweede bestelronde

  Heb je geen trainingtenue besteld en had je dat toch wel graag gewild, dan hebben wij goed nieuws voor jou. Er komt een tweede productieronde, dus grijp deze eenmalige kans aan om alsnog jouw trainingstenue te bestellen! Bestellen kan tot zondag 1 oktober a.s. door te mailen naar cc@vvdalen.nl. Vermeld in jouw e-mailbericht de maat en een eventuele opdruk van naam en rugnummer.

rfwbs-slide