• Verlies voor JO8-2

    2 okt 2023
  • Na de klinkende zege op de Pampert vorige week tegen FC Coevorden (9-4) kwam afgelopen zaterdag De Weide uit Hoogeveen op bezoek op ’t Grootveld in Dalen. De jongens van JO8-2 waren met twee zeges op rij in de winning mood, echter moesten ze het vandaag zonder topscorer Mees doen.

    Na overleg werd er in verband met grote selecties aan beide zijden met 7 tegen 7 spelers afgetrapt. Deze drukke veldbezetting kwam Dalen goed uit, al vlot kwamen ze op 1-0 door een knap doelpunt van Jip. Dit tot grote blijdschap van het publiek wat weer in groten getale was komen opdagen. Echter hield de voorsprong niet lang stand, integendeel; De Weide ging erop en erover. Duidelijk was te zien dat de voetballertjes uit Hoogeveen al voor het tweede seizoen in competitieverband acteren en door goed samenspel maakten ze de ene na de andere treffer. Ondanks knap keeperswerk van Max en Jack wisten ze maar liefst twaalf keer het net te vinden, waar het bij Dalen bij de ene treffer uit de openingsfase bleef.

    Zo wisten de pupillen uit JO8-2 weer wat verliezen is op deze prachtig zonnige voetbalochtend. Doordat de wedstrijd iets uitliep en de ploegen voor de volgende wedstrijd al weer klaarstonden op veld 2, werden de penalty’s op het hoofdveld genomen. Op dit toch wel speciale veld werden dan ook de eerste doelpunten gemaakt en zullen er hopelijk nog vele volgen.

    Verslag door Hans IJken. Wedstrijdfoto's zijn gemaakt door Dianne Zandbergen en zijn te zien in de fotogalerij.

rfwbs-slide