• Voetbal.nl app

 • Download hem nu!

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het mailadres waarmee je bij v.v. Dalen bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en auto-indeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en v.v. Dalen afspeelt.

   
  Google Play StoreGOOGLE PLAY STOREDownload de Voetbal.nl app voor je Android-toestel in de Google Play Store.

  App StoreAPP STOREDownload de Voetbal.nl app voor je iPhone of iPad in de App Store


  Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  • Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het mailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het mailadres gebruikt waarmee je bij v.v. Dalen in de ledenadministratie bekend bent.
  • Hoe weet ik met welk mailadres ik bekend ben bij v.v. Dalen? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van v.v. Dalen ontvangt is het adres waarmee je bij v.v. Dalen bekend bent.
  • Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een mailadres gebruikt waarmee je bij v.v. Dalen bekend bent.
  • Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met de siteredactie of met de jeugdwedstrijdsecretaris.
  • Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

  Meerdere kinderen bij v.v. Dalen?

  Heb je meerdere kinderen bij v.v. Dalen en is je mailadres gekoppeld aan meerdere leden van v.v. Dalen? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.

rfwbs-slide